Dostaňte sa vráskam pod kožu s Medik8!

30.03.2013 00:08

Dostaňte sa vráskam pod kožu s Medik8!

 
Ešte hlbšie do pokožky dostať ošetrujúce krémy či omladzujúce séra vám pomôže Dermaroller Medik8 s titánovým pozlátenými ihličkami. Hlavne vďaka nim sa účinné látky dostanú až tam, kde vrásky vznikajú. Používanie tohto kozmetického valčeka (dermarolleru) napomáha tvorbe kolagénu a elastínu (samo-opravná funkcie kože), takže sa redukujú vrásky, vyhladzujú jazvy a iné kožné nezrovnalosti. Nemajte strach, použitie valčeka nebolí, ihly sú miniatúrne (0,2-0,5 mm), že ich pichnutie nebolí.
Viete čo to je PIERCING-ROLLEROVÁ MEZOTERAPIA (dermarollerová mezoterapia)?
 
Lekári - dermatológovia odporúčajú piercing-dermarollerovou mezoterapii ako plnohodnotnú alternatívu ku klasickej injekčnej mezoterapii. Laicky povedané "piercing-dermarollerovou mezoterapia" je aplikácia derma valčeka (dermarolleru, mezorelleru, skinrolleru) na ošetrovanú pleť. Rollerová mezoterapia je alternatívou laserovým a plastickým zákrokom.
Aké sú funkcie dermarollerové mezoterapia?
 
  •     stimulácia obnovy kolagénu a elastínu
  •     transdermálná aplikácie krémov, sér a roztokov

Kto vykonáva PIERCING-ROLLEROVOU mezoterapia?

 
Výkon vykonáva preškolený lekár alebo kozmetička. Rozdiel je v tom, že kozmetička môže pracovať s dĺžkou ihlíc do 0,5 mm a lekár do 1,5 mm.
 
Čo a ako sa môže aplikovať PIERCING-ROLLEROVOU mezoterapia?
 
Sú to roztoky alebo séra na báze kyseliny hyalurónovej, kmeňové bunky, biomimetické peptidy, enzýmy atď Podstata rollerové mezoterapia spočíva v nanesení účinnej látky na dôkladne očistenú pokožku. Potom sa na kožu priloží derma valček s mikrojehličkami a krížovo sa jazdí ošetrovaná partie (dochádza k perforácii kože) a tým sa uľahčuje cesta výživným látkam do podkožia a súčasne sa stimuluje prirodzená tvorba kolagénu a elastínu. Výsledky každodennej starostlivosti sú badateľné po 30 - 40 dňoch.