Jalusint pleťové sérum

11.04.2013 23:24

 

Ako na mimické vrásky?

Mimických vrások sa môžete pokúsiť vyvarovať odstránením zlozvykov, ako sú napr krčenie čela či mračenie. Najúčinnejšia odstránením mimických vrások je injekčná aplikácia látky nazývané botuloxin. Takzvaný "Botox" funguje približne 6 až 8 mesiacov, potom sa rozpustí a je potrebné aplikovať ďalšiu dávku.
 
Vrásky múdrosti a skúsenosti - druhé, menej obľúbené, vrásky sa nazývajú starecké. Sú spôsobené starnutím kože, sú jemnejšie a je ich viac. Starecké vrásky vznikajú úbytkom vody v pokožke, znižovaním jej pružnosti vplyvom straty kolagénu a elastínu a pôsobením UV žiarenia. Jalusint - Kyselina hyalurónová
 

Ako na starecké vrásky?

Týmto prejavom starnutia pokožky môžeme do určitej miery predchádzať a odďaľovať ich vznik kozmetickými prostriedkami a procedúrami. Prevencia stareckých vrások stojí a padá na kvalite a pravidelnosti starostlivosti o pleť. Doma by sme sa mali každý večer odlíčiť, pleť vyčistiť a použiť pleťový a očný krém. U kozmetičky si naordinujte rôzne ozdravné či omladzujúce kúry napr mikromasáž očného okolia, cytomasáž, lymfodrenáž, rejuvenáciu, masky, zábaly atď Môžete tiež skúsiť chemický peeling, moderné lasery, biolampu, derma valček alebo mikrodermabráziu. Ak budete chcieť byť viac radikálny, ponúka sa chirurgické zákroky na odporúčanie dermatológa alebo plastického chirurga.
 
Najrýchlejšie a najefektívnejšou metódou korekcie stareckých vrások je v súčasnosti aplikácia kyseliny hyalurónovej. Injekčné výplne tejto kyseliny sú viditeľné okamžite a vydrží 10 až 18 mesiacov, potom je potrebné zákrok opakovať. Ak máte odpor k ihlám, môžete vyskúšať prevratnú novinku sérum Jalusint, ktorá pracuje na základe prekurzorov kyseliny hyalurónovej a to konkrétne kyseliny glukurónovej a N-acetylglukosamin. Tieto dve látky sú pomocou lipozómov transportované do hlbšej časti pokožky (dermis), kde na základe chemickej reakcie vytvoria kyselinu hyalurónovú. Vďaka tejto špeciálnej technológii dosahuje prípravok vysokých účinkov. Ďalšou výhodou je, že sérum Jalusint aplikujete doma vo svojom pohodlí a bez bolesti.