Kozmetika DietEsthetic

25.03.2013 22:48

Kozmetika DietEsthetic

 

Bee Venom Essence

 
Včelí jed prináša prevrat v kozmetickom priemysle. Podporuje tvorbu elastínu a kolagénu, ktoré sú hlavnými stavebnými zložkami hladkej pleti bez vrások. Vo chvíli, kedy sa včelí jed dostane do pokožky, začína účinkovať. Stimuluje syntézu kolagénu a elastínu, redukuje vrásky, zvláčni a oživí pleť. Vedci polemizujú, či by táto inovácia mohla dať zbohom časom "chemických zásahov" vo svete žien. "Možno ich nebude viac potrebné," hovoria.
 

Snake Active Essence

 
Prípravky s hadím jedom sú založené na účinnosti polypeptidu zo zmijího jedu. Zmijí jed má preukázateľné vyhladzovacie účinky, ktoré redukujú vrásky zabránením svalové kontrakcie. Výsledkom pravidelného používania je výrazné zmenšenie hĺbky aj tých najvýraznejších vrások a spevnenie tvárových kontúr.
 

Beauty Advanced Pen

 
Omladzujúci pero napomáha k vyhladeniu a omladenie oblastí okolo očí, pier a redukcii vačkov pod očami.
 

Flash Lifting Retinol

 
Balenie obsahuje 5 ampuliek, ktoré sú naplnené špeciálne vyvinutú zmesou, ktorá bola stvorená za účelom okamžitej pomoci pri boji proti vráskam. Už po 1. aplikácii bude Vaša pleť zamatovo jemná, spevnená a optimálne tonizovaná.
 

Argan Oil Essence

 
Arganový olej je jedným z najvzácnejších olejov na svete. Pre marockej ženy je vďaka svojmu jedinečnému zloženiu po stáročia prírodným elixírom krásy a mladosti. Preto sa agranovému oleji hovorí "marockej", alebo tiež "tekuté" zlato. Podporuje bunkové okysličovanie a zaisťuje pružnosť a hodvábnu jemnosť pleti. Zároveň chráni pokožku celého tela pred škodlivými vonkajšími vplyvmi. Priaznivo účinkuje na kvalitu pleti, vlasov a nechtov.
 

Himalayan Goji

 
Goji, čiže kustovnica čínska je využívaná tradičnou čínskou medicínou po viac ako 2000 rokov a to predovšetkým pre jej preukázateľné omladzujúce účinky. Úspechy a účinky goji spočívajú vo zrýchlenie metabolizmu buniek kože, čo zapríčiní, že sa bunky rýchlejšie obmieňajú a urýchľuje sa rast buniek nových. Vďaka tomu je pleť jemnejšia, pružnejšia a má mladistvý vzhľad.
 

Caviar Essence

 
Extrakt z kaviáru sa radí medzi jednu z najúčinnejších omladzovacích zložiek. Kaviárová rad s kompletným kokteilom vysoko koncentrovaných morských zložiek vypína a zároveň rozjasňuje unavenú pokožku. Kaviár je bohatý na aminokyseliny, fosfolipidy a stopové prvky, ktoré podporujú pevnosť pokožky. Je jej tak dodávaná hlboká hydratácia a regenerácia.
 

Dragon 's Blood

 
Drak je bájny čarovný tvor, ktorý vám splní jedno želanie. Navráti stratené mladosti. Dračia krv je tmavo červená živica získavaná z narezané kôry posvätného stromu peruánskych Indiánov - Croton lechleri, ktorého domovinou sú dažďové pralesy Strednej a Južnej Ameriky. Dračia krv obsahuje látky s vyhladzujúcim schopnosťami a skupinu látok, ktoré majú úžasné antioxidačné schopnosti - 50-krát silnejšie, než vitamín E.
 
Snail Extract
 
Slimačie sliz užíval už samotný Hippokrates a po ňom mnoho antických liečiteľov. Jeho liečivé vlastnosti zapríčiňujú enzýmy, ktoré menia usporiadanie akné tkaniva, hydratuje a zároveň hoja pokožku.To pomáha odstraňovať začervenanie pokožky a neatraktívne pigmentáciu vyschnutých pupienkov.
 
Slimačie sliz má skvelé hydratačné schopnosti, ktoré sú porovnateľné s ťavej schopnosťou držať vodu v tele. Ako je známe, hydratovaná pleť = pleť bez vrások!
 
Pre pacientov trpiacich jazvami po ťažkom akné tak svitá nová nádej. Práve gél či krém s slimačím slizom pomáha znovu obnoviť hladkú a čistú pleť.
 

Gold Essence

 
Ako je známe, že tradičné Čínska medicína ukrýva mnohé pred zrakmi zvedavcov a svoje tajomstvá si starostlivo stráži. Poodhalila nám časť svojho učenia a to formou poznanie ďalšieho využitia zlata. Krém sa zlatom pleť zľahka tonizuje, oomladí a rozžiari. Krém je ideálnym prostriedkom pre aktívnu regeneráciu pleti. Hydratuje a chráni pleť pred predčasným starnutím. Hydratačné faktory chráni pleť po celý deň. Výsledkom je efekt hodvábne jemnej pleti, ktorý je viditeľný už po prvom nanesení krému.
 

Diamond Essence

 
Diamanty sú zbožňovaný pre svoju oslnivú jedinečnosť a výnimočnosť. Rovnako tak jedinečná a výnimočná môžete byť aj vy. Diamantový krém obsahuje 0,05 karátov pravých diamantov, ktoré vám prepožičia svoju oslnivú jasnosť. Užívaním diamantového krému doprajete svojej pokožke tú najvzácnejšie starostlivosť. Odmenou vám bude krásna a rozžiarená pleť.
 

Pearl Essence

 
Perlový prášok je pre svoje blahodárne účinky hojne využívaný čínskou medicínou po viac ako 2000 rokov. Krém z perál má účinný vplyv na metabolizmus buniek a zvyšovanie ochrany pleti. Zároveň urýchľuje rast nových buniek, čo robí vašu pokožku hladšia, pružnejšia a mladistvejší. Odstraňuje nerovnosti a zbavuje pokožku kožných toxínov. Spolu s ostatnými účinnými látkami obnovuje mladistvý vzhľad a rozjasňuje pleť na tvári, krku a dekoltu.
 

Excite Man & Woman - erotická kozmetika

 

Excite Man Retard

 
Dokážete ovládnuť svoje vyvrcholenie, alebo vo víre vášne explodujú skôr, než by vám bolo milé? Tento inovatívny gél oddiali vašu ejakulácii a budete mať situáciu pod kontrolou.
 

Excite Man Stimul

 
Zvyšuje citlivosť penisu a poskytuje tak intenzívnejšie vnímanie intímnych chvíľ. Stane sa vašim skvelým pomocníkom pri chvíľach intimity a prejavoch lásky. Vďaka prokrvujícímu účinku gélu dôjde k pevnej a rýchle erekciu oveľa ľahšie. Funguje aj v prípadoch momentálne chýbajúceho sexuálneho apetítu.
 

Excite Man Volume

 
Tento inovatívny zväčšujúci gél je z hľadiska efektivity i ceny najlepším prostriedkom na trhu pre zväčšenie údu. Po nanesení gélu dochádza k výrazne väčšiemu prekrveniu penisu, čo spôsobí zväčšenie a zároveň predĺženie penisu.
 

Excite Woman Fly

 
Gél špeciálne navrhnutý pre ženské túžby a ich potešenie. Stimulujúci gél zvyšuje stimuláciu ženského prirodzenia a zaručuje tak intenzívnejšie vnímanie každého dotyku.
 

Excite Silk Skin

 
Masážny olej založený na báze prírodných látok. Spojenie ovseného a slnečnicového oleja zvyšuje sexuálnu túžbu a výkon u mužov i žien. Môžete ho využiť aj ako lubrikant. Olej môžete bezstarostne aplikovať na ktorékoľvek miesto na tele.
Novinka!Kliknutím na hvězdičku uložíte překlad do slovníku frází.