Monoderma Doprajte vitamíny aj svojej pokožke

29.03.2013 23:56

Doprajte vitamíny aj svojej pokožke- Monoderma

 
Vitamíny sú nevyhnutné pre zdravý život. Denne je doprajeme svojmu telo v rôznych formách potravy. Rovnako ako naše telo aj naša pokožka potrebuje raz za čas vitamínovú bombu. Koniec potravín na tvári, je tu komfortné a účinné riešenie. Talianska značka Monodermá prináša čisto prírodné koncentráty vitamínov A, C a E pre vyživenie pleti, ktoré neobsahujú alergény a rešpektujú prirodzenú rovnováhu pokožky. Vitamíny sú navyše balené v praktických ampulkách, ktoré chránia ich účinky a uľahčujú každodenné používanie.
 
Doprajte svojej pleti výživu po náročnej zime a pripravte ju na letné slniečko. Pomôžu vám v tom zázračné účinky vitamínov Monodermá A15, C10 a E5, ktoré neobsahujú bežné alergény ako sú umelé farbivá, vône či konzervačné látky. Vitamíny sú ďalej výborne absorbované a nezanechávajú pocit mastnoty.
 
 

MONODERMÁ E5

 
Čistý vitamín E (Tokoferol) v koncentrácii 5%, ktorý obsahujú kapsule Monodermá E5, je najlepšie prírodný antioxidant. Zbavuje pokožku voľných radikálov, zmierňuje proces starnutia a redukuje jemné vrásky. Vitamín E je obzvlášť vhodný na používanie počas leta, pretože chráni pokožku pred účinkami UV žiarenia.
 
 

MONODERMÁ A15

 
Kapsule Monodermá A15 obsahujú čistý vitamín A (Retinol) v koncentrácii 0,15%. Tento vitamín je účinný v boji proti akné
a ekzému (Seboroidní dermatitída), zmierňuje proces starnutia
a redukuje jemné vrásky. Je tiež silným antioxidantom a má protizápalový účinok.
 
 

MONODERMÁ C10

 
Vitamín C je vhodný pre redukciu nadmernej pigmentácie pokožky (podľa klinickej štúdie po 4 týždňoch užívania o 50%). Efektívne pôsobí proti vráskam a stimuluje syntézu kolagénu. V kapsuliach Monodermá C10 sa nachádza čistý vitamín C (kyselina L-askorbová) v koncentrácii 10%.
 
Prírodné vitamínová terapia MONODERMÁ ponúka vitamín A (problémy s akné), vitamín C (nadmerná pigmentácia), vitamín E (slnečná ochrana) v čistej a prírodnej forme. MONODERMÁ neobsahuje bežné alergény ako umelé farbivá, vône a konzervačné látky. MONODERMÁ v špeciálnom praktickom balení uchováva v sterilnom a stabilnom prostredí aktívnej látky. Každé balenie obsahuje 28 ampuliek