Novinka od Medik8

23.05.2013 00:48

Absolútna novinka na Slovenskom Medik8 Growth Factor sérum 30ml

 

Medik8 Growth factor sérumGrowth Factor sérum obsahuje rastový faktor vyrobený biotechnologickým postupom, ktorý je navyše trikrát filtrovaný, aby bol nielen efektívny, ale aj stabilné. Bolo klinicky overené, že sérum s rastovým faktorom zväčšuje hrúbku epidermis o 45% a celkové množstvo kolagénu o 20%. Navyše dochádza k navýšeniu počtu epidermálnych buniek a navýšenie tvorby elastínu a kyseliny hyalurónovej, čo vedie k vyhladeniu liniek a vrások, zvýšenie tonusu pokožky a zjemnenie štruktúry pokožky.
Rastový faktor značky Medik8 sa získava rovnakým postupom, aký sa vo farmaceutickom priemysle používa na výrobu inzulínu. Vyrába sa biotechnologickými postupmi a neosahuje zvieracie / ľudské deriváty. Pre celkovú regeneráciu pokožky sú do zloženia pridané látky ako kyselina hyaluronová, lecitín a pantenol.
 

K čomu sú rastové faktory?

Rastové faktory sú užitočné najmä pre potlačenie známok starnutia. Bolo preukázané, že EGF (epidermálna rastové faktory, z angl. Epidermal Growth Factors) zvyšujú počet epidermálnych buniek a tvorbu kolagénu, elastínu a kyseliny hyalurónovej, čo vedie k vyhladeniu liniek a vrások, zvýšenie tonusu pokožky a zjemnenie štruktúry pokožky. Spoločnosť Medik8 používa metódu trojité filtrácie, aby zaručila vysokú účinnosť, čistotu a bezpečnosť. Ďalej používa lipozomálne systém distribúcie pre lepší prienik do pokožky (účinná látka je uzatvorená v lipozómoch).
 

Účinky

  •     Redukcia vrások a rýh
  •     Regenerácia pokožky
  •     Zvýšenie tonusu pokožky
  •     Zjemnenie štruktúry pokožky

Výhody séra Medik8 Growth factor

  •     Aktivuje mladosti
  •     Obsahuje vysoké množstvo ultra-čistého EGF
  •     Sérum s rastovým faktorom má nosné medium-lipozómy-k zaručeniu účinnosti EGF (prienik účinnej látky do kože)
  •     Bolo klinicky overené, že sérum s rastovým faktorom zväčšuje hrúbku epidermis o 45% a celkové množstvo kolagénu o 20%
  •     Navracia pokožke sviežosť a mladistvý vzhľad
  •     Sérum Growth factor s rastovým faktorom je 5 x účinnejší než klasický hydratačný prípravok
  •     Je vhodné pre všetky typy pokožky
  •     Nebol testovaný na zvieratách
  •     Neobsahuje vône, parabény a konzervačné látky
Určené pre
 
Muži a ženy, 25 +
Efektívne pre udržanie mladistvého vzhľadu a pre redukciu už vzniknutých vrások
 
Zloženie
 
sh-oligopeptid-1 (EGF): rastový faktor vyrobený biotechnológiou v, trikrát filtrovaný a stabilizovaný v lipozómov. Aktivuje kožné receptory, ktoré stimulujú obnovu buniek a následnú regeneráciu pokožky.
Kyselina hyalurónová: zvlhčujúci účinná zložka, ktorá viaže vodu v množstve až 1000násobku svojej hmotnosti.
Lecitín: zvyšuje intenzitu dýchania kože a reguluje bunkovú výmenu. Ovplyvňuje tiež mäkkosť a ohybnosť pokožky. Pri suchej kože zamedzuje jej vysúšaniu.
Výťažok z rozmarínu lekárskeho: čistí pokožku, dodáva jej energiu a pôsobí proti únave.
Panthenol (kyselina pantoténová): nevyhnutná pre udržanie zdravej pokožky, pôsobí ako prevencia vzniku vrások a ďalších prejavov starnutia kože. Jej nedostatok sa významne prejavuje na koži - znížením pružnosti, rýchlejším starnutím kože a rozvojom vrások. Má tiež protizápalové účinky.
 

Prečo je toto sérum s rastovým faktorom lepší ako konkurenčné prípravky?

  • Rastový faktor spoločnosti Medik8 prechádza procesom trojitej filtrácie, aby sa zabezpečila maximálna účinnosť, čistota a stabilita
  • Rastový faktor spoločnosti Medik8 je ultra-čistý a obsiahnutý vo vysokej koncentrácii.
  • Bolo klinicky dokázané, že rastový faktor spoločnosti Medik8 navracia pokožke mladistvý vzhľad.
  • Rastový faktor spoločnosti Medik8 sa vyrába biotechnologickými postupmi a neosahuje zvieracie / ľudské deriváty.
Obsah balenia
30ml, aplikačné hygienické kvapkadlo
 
Návod na použitie
Jednoducho naneste pár kvapiek na oblasť celej tváre, krku a dekoltu (spravidla 5 - 6 kvapiek). Odporúčame používať dvakrát denne. Vyhnite sa oblasti okolo očí. Nechajte sérum absorbovať.
Po použití môžete použiť akýkoľvek iný doporučený prípravok značky Medik8.Sérum Growth Factor je možné používať samostatne, alebo v kombinácii s derma valčekom Medik8. Pokiaľ zvolíte kombináciu, najprv použite derma valček Medik8, potom nanášajte sérum.
 

Abszolút újdonság a szlovák Medik8 növekedési faktor Serum 30 ml

Growth Factor szérum növekedési faktort tartalmaz, biotechnológiai úton előállított, amely szintén háromszor szűrjük, hogy nem csak hatékony, hanem stabil. Klinikailag bizonyított, hogy a szérum növekedési faktor fokozza epidermális vastagsága 45%-kal, és a teljes összeg a kollagén 20%-kal. Sőt, van egy számának növekedése az epidermális sejtek növekedését és elasztin és hialuronsav, ami a sima vonalak és ráncok, a bőr fokozott tónusát és lágyítja a bőr szerkezetét.
Növekedési faktor jelzi Medik8 kapjuk ugyanazt az eljárást alkalmaztuk, mint a gyógyszeriparban a termelés az inzulin. Ez által biotechnológiai eljárásokkal, tömeg és állati / emberi származékok. Az összességében a bőr regenerálódását adunk a készítményhez olyan anyagok, mint a hialuronsav, pantenol és a lecitin.
 
Mire jók a növekedési tényezők?
 
Növekedési faktorok különösen hasznosak, hogy elnyomja a megjelenése az öregedés. Kimutatták, hogy az EGF (epidermális növekedési faktorok, az angol. Epidermális növekedési faktor) számának növelésére epidermális sejtek és a kialakulását a kollagén, elasztin és hialuronsav, ami a sima vonalak és ráncok, a bőr fokozott tónusát és lágyítja a bőr szerkezetét. A cég Medik8 hármas szűrési módszer, hogy a magas hatásfok, a tisztaság és a biztonság. Továbbá, a liposzómás elosztó rendszer jobb behatolását a bőrbe (a hatóanyagot megkötött liposzómák).
 
Effects
    Csökkentése ráncok és barázdák
    Skin Regeneration
    Növeli a bőr tónusát
    Puhítja a bőr szerkezetét
Előnyök Medik8 szérum növekedési faktor
 
    Lehetővé teszi a fiatalok
    Tartalmaz nagy mennyiségű ultra-tiszta EGF
    Növekedési faktor szérumot az alátámasztó közép-liposzóma-EGF, hogy garantálják a hatékonyság (a hatóanyagok behatolását a bőrbe)
    Klinikailag bizonyított, hogy a szérum növekedési faktor fokozza epidermális vastagsága 45%-kal, és a teljes összeg a kollagén 20%-kal
    Visszaállítja a bőr frissességét és fiatalságát
    Növekedési faktor szérumot Growth Factor 5-ször hatékonyabb, mint a hagyományos hidratáló
    Alkalmas minden bőrtípusra
    Állatokon nem tesztelt
    Nem tartalmaz illat, parabének és tartósítószereket
Működik
 
Férfiak és nők 25 +
Hatékony a fiatalos külső megtartására csökkentésére irányuló, már meglévő ráncok
 
Összetétel
 
sh-oligopeptid-1 (EGF) növekedési faktor biotechnológiai módszerekkel előállított háromszor szűrt és stabilizált a liposzómák. Aktiválása bőr receptorok, amelyek serkentik a sejtek megújulását és az azt követő a bőr regenerálódását.
Hialuronsav: hidratáló aktív összetevő, amely megköti a vizet olyan mennyiségben, amely legfeljebb 1000násobku súlyuk.
Lecitin: növekvő intenzitása légzés, a bőr és szabályozza a sejtek cseréjét. Szintén befolyásolja a puhaságát és rugalmasságát a bőr. A száraz bőr megakadályozza kiszáradását.
Rozmaringkivonatból Orvosi: tisztít, ad neki energiát, és ellensúlyozzák a fáradtságot.
Panthenol (pantoténsav) szükséges az egészséges bőr, segít megelőzni a ráncok és más öregedés jeleit bőrt. A legnagyobb hiányossága tükröződik a bőrön - csökkenti a rugalmasság, gyorsabb a bőr öregedését és a ráncok kialakulását. Azt is gyulladáscsökkentő hatásokat.
 
Miért van ez a szérum növekedési faktor jobb, mint a konkurens termékek?
Növekedési faktor a folyamat Medik8 tripla szűrés maximális hatékonyságának biztosítása érdekében, a tisztaság és stabilitás
Növekedési faktor Medik8 ultra-tiszta és magas koncentrációban tartalmazott.
Azt klinikailag bizonyított, hogy a növekedési faktor a Medik8 bőr helyreállítja fiatalos megjelenését.
Növekedési faktor Medik8 által gyártott biotechnológiai módszerekkel, tömeg és állati / emberi származékok.
 
A csomag tartalma
30 ml, higiénikus csepegtetős alkalmazás
 
Használati utasítás
Egyszerűen rá néhány csepp az egész arc, a nyak és a mellkas (általában 5-6 csepp). Ajánlott, naponta kétszer. Kerülje el a szem környékét. Hagyja szérum felvenni.
Használat után, akkor bármilyen más ajánlott termék márka Medik8.Sérum növekedési faktor is használható önállóan, vagy együtt a Derma henger Medik8. Ahogy mix, először használja a Derma henger Medik8, majd alkalmazza a szérumot.