Pretox Medik8

01.04.2013 15:40

 

Botox v kelímku bez ihiel

 
Prichádza absolútna kozmetická novinka v oblasti boja proti vráskam. Revolučný prípravok Pretox 20, nazývaný "botox v kelímku", je alternatívou aplikácia botulotoxínu avšak bez ihiel a bolesti. Pretox 20 od spoločnosti Medik8 obsahuje kyselinu hyaluronovú a špeciálne peptid Argireline, ktorý dokáže uvoľniť tvárové svaly a tým vyhladiť vrásky.
Príjemný krém s nanotechnológiou
 
Účinné látky sú dopravené hlboko do pokožky pomocou nanotechnológie a vďaka tomu pôsobí presne tam, kde vrásky vznikajú. Pretox 20 je príjemný krém, ktorý sa aplikuje dvakrát denne v tenkej vrstve na cielené oblasti tváre. Neobsahuje parfumácie, parabény ani petrochemikálií a je určený pre ženy a mužov nad tridsať rokov. K dostaniu je tiež o 30% silnejšie Pretox Infin8 pre zákazníkov od štyridsiatich rokov.

Odstránenie vrások bez ihiel

 
Novinka Pretox 20, je neinjikujú alternatíva vyhladenie vrások, ktorá pracuje na podobnom mechanizmus ako vpich botulotoxínu. Prípravok obsahuje kyselinu hyaluronovú a špeciálne peptid Argireline (20%), ktorý pôsobí ako svalový relaxant. Peptid dokáže stlmiť činnosť tvárových svalov tak, že vyhladí vrásky, bez toho aby bola ovplyvnená mimika. Tieto látky sú pomocou nanotechnológie transportované hlboko do pokožky, kde dokážu vyplniť vrásky, dodať pokožke objem a napnúť zvädnutej kontúry tváre aj bez injekčnej aplikácie. Pretox 20 sa nanáša každý večer a ráno na dokonale čistú pleť cielených oblastí (strany očného okolia, čelo, nosolabiální ryhy ...). Po 3 - 5 minútach pôsobenia môže nasledovať aplikácie krému alebo make-upu. Prípravok neobsahuje parfumácie, konzervačné látky ani petrochemikálií. Odporúča sa ženám aj mužom nad tridsať rokov.
Nad 40 rokov
 
Ako silnejší alternatívu ponúka spoločnosť Medik8 prípravok Pretox Infin8, ktorý je podľa klinických štúdií o 30% účinnejší než Pretox 20 a mali by ho používať ženy a muži nad štyridsať rokov. Jeho účinnosť je založená na kombinácii troch peptidov (Octapeptide, Matrixyl a Rigin). Tieto látky dokážu uvoľniť tvárové svaly a zaistiť stimuláciu kolagénu a elastínu. Vďaka tomu je efekt omladenie pleti umocnený.