Retinol 3TR Medik8

23.04.2013 23:09

Retinol 3TR Medik8 Predstavujeme vitamínovú bombu na pleť.

Dermatologickou spoločnosť Medaprex sme už niekoľkokrát predstavovali. Tentokrát sa nám ale do hľadáčika dostalo jej vitamínové sérum. Predstavujeme novú vlajkovú loď v oblasti omladenie tváre, s ocenením Silver Aesthetic Award z Veľkej Británie.
 
Retinol 3 TR je účinné nočné sérum, ktoré obsahuje vitamín A a vitamín E. Vďaka vysokému obsahu účinných vitamínov dokáže podporiť produkciu kolagénu a kyseliny hyalurónovej, čo vedie k zásadnej redukcii jemných vrások. Vitamín E je navyše známy ako jeden z najlepších antioxidantov súčasnosti, pomáha chrániť pokožku pred poškodením voľnými radikálmi a navyše pokožku dostatočne hydratuje. Retinol 3 TR Medik8 neobsahuje parabény a nie je parfumovaný, takže nespôsobuje alergické reakcie.
 
Retinol je najčistejšia živočíšna forma vitamínu A, nevyhnutná pre zdravie pokožky. Ďalej napomáha tvorbe kolagénu, zlepšuje textúru pokožky a navyšuje jej hydratáciu.
 
Ďalšou zložkou séra je Tokoferol, najznámejší antioxidant, ktorý pomáha chrániť pokožku pred poškodením voľnými radikálmi.
 

Ocenenie Retinolu z Veľkej Británie

Výrobcom tohto séra je Medik8, známa napr svojimi dermaválečky, alebo anti-aging radom Pretox. Tá za sérum Retinol 3TR získala strieborné ocenenie na prestížnej dermatologickej súťaži Aesthetic Award.
 
Sérum je možné zakúpiť na www.awa-shop.sk za necelých 34, - Eur.
Ako sám Eshop uvádza, jedná sa o jeden z najlepších výrobkov, z ich sortimentu, čo vraj dokazuje aj fakt, že sérum sami používajú všetky pracovníčky.