Beauty Lashes, sérum na stimuláciu rastu rias a obočia

08.04.2013 20:02

Beauty Lashes sú kvapky,

obsahujúce bioaktívne rastový stimulátor, ktorý pri pravidelnej aplikácii na mihalnice naštartuje ich nový intenzívny rast, predĺženie a zahustenie horných i dolných rias. Prípravok funguje úplne spoľahlivo a nekompromisne v každom veku. Dosahuje úplne neuveriteľných výsledkov. Vyžaduje iba jediné. Pravidelnú a starostlivú aplikáciu a trpezlivosť. Maximálneho predĺženie a zhustenie rias sa dosiahne za 3-4 mesiace. Výsledok však stojí za to.

Opis lieku:

Beauty Lashes je unikátne sérum - revolučná novinka - aktivujúce nový a silný rast vlastných mihalníc. Tento kozmetický prostriedok je v plastovej fľaštičke s vloženým aplikátorom k jednoduchému nanášaniu bez akýchkoľvek strát.

Použitie:

Beauty Lashes sa nanáša na horné viečka v mieste, kde z viečka vyrastajú mihalnice, teda priamo na kožu viečka a začiatok rias tak, aby tieto miesta boli dostatočne potreli a nasýtená prípravkom. Časť prípravku pri aplikácii prejde i na viečka spodnej. Prax ukázala, že tento spôsob aplikácie je dostatočný aj pre stimuláciu rastu rias spodných. Prípravok sa nanáša na viečko pri zatvorenom oku najlepšie pred zväčšovacím zrkadlom pomocou aplikátora v uzávere fľaštičky malými krúživými pohybmi. Prostriedok je nutné nanášať na čisté, umyté a nezamastené viečko najmenej raz denne1, pre dosiahnutie rýchlejšieho a výraznejšieho účinku sa odporúča aplikovať 2x denne, ráno a na noc, ale vždy na čisté viečko. Po rannej aplikácii a po zaschnutí prípravku možno bez obmedzenia viečko ďalej podľa požiadavky dekorovať tiene, riasenkou, linkami a pod

! Nenanášajte priamo na riasy, je to zbytočné, nanášajte len a len na úzku časť viečka, z ktorej riasy vyrastajú!

Výsledný efekt používania:

Dochádza k intenzívnej stimulácii rastu rias u všetkých užívateľov, bez ohľadu na vek aj na pohlavie, v neskoršom veku (nad 50 rokov) sa výsledok dostavuje trochu neskôr. Vaše vlastné riasy začnú rásť, predlžujú sa, zhusťujú a začnú sa postupne otáčať smerom nahor. Prostriedok účinkuje od okamihu aplikácie a výsledky sú viditeľné už po mesiaci pravidelného používania. Odporúčame takto aplikovať po dobu 4 mesiacov, kedy dôjde k predĺženiu mihalníc až o 5 mm, čo u niektorých užívateľov predstavuje až 100% nárast! Po štvormesačnej kôre odporúčame aplikovať už len 1-2 týždenne pre udržanie stimulácie.

 

Ďalšie séra na riasy