Dermaheal

04.05.2013 20:37

Dermaheal 2 Weeks Miracle

 
Trápia vás vrásky okolo očí? Takmer každá žena túži po pleti bez známok viditeľných nedokonalostí spôsobených jej starnutím a preto neustále vyhľadávajú "zázračné" prípravky v túžbe tento proces čo najviac spomaliť. Marketingoví experti si toho sú veľmi dobre vedomí a dočista zavaľuje trh prípravkov sľubujúcimi večne mladý vzhľad. Rozhodli sme sa bližšie pozrieť na kozmetickú radu proti vráskam ocenenú čitateľkami britského časopisu Woman.
 
Tento prípravok na vrásky bol vyvinutý v Južnej Kórei, krajine kde sú ženy takmer posadnuté dokonale hladkú pleťou a kde sú lekárske výskumy na jedných z najvyšších úrovní na svete.
 
Zaujala nás predovšetkým prítomnosť nanokapslí vo vysoko koncentrovaných sérach. Určite ste si všimli, že pri profesionálnom ošetrení v kozmetických salónoch sa dáva prednosť pred klasickými krémy práve im. Dôvod je jednoduchý, účinné látky sú vďaka špeciálnej technológii ďaleko lepšie uchované a cez vrchnú vrstvu pokožky sa v nich prítomné látky môžu dostať do hlbšej vrstvy pokožky, zatiaľ čo krémy dosiahnuť iba mierne pod jej vrchnú vrstvu. A aké látky tieto prípravky obsahujú? Vedľa hydratačných a pestujúcich zložiek, ktoré nájdeme v základoch každého moderného kozmetického prípravku sú obohatené o biomimetické peptidy, čo sú látky so schopnosťou dokonale napodobniť rodičovskej bunky a vytvárať rastový hormón, vďaka ktorému je stimulovaná tvorba buniek nových. Zjednodušene povedané, regeneruje pleť od základu a tá potom vyzerá zdravšie a prežiarené. Ich použitie v zložení u bežne dostupných prípravkov nie je bohužiaľ príliš časté. Ďalším zaujímavým faktom je to, že sa jedná o rýdzo prírodný prípravok bez použitia parabénov (skupina chemických látok).
 
Sada týchto výrobkov sľubuje viditeľné omladenie za 14 dní používania. Nečakajte však, že po uplynutí tejto doby ako mávnutím čarovného prútika budete vyzerať o 10 rokov mladší a naďalej sa nebudete musieť o pleť úpenlivo starať. Samozrejme aj tu platí, že sa musí dodržiavať odporúčané postupy aplikácií a je nutné ich pleti dopriať aj potom čo dosiahnete požadovaný výsledok. Prípravky sú určené ženám od 30tich rokov. S prihliadnutím k zloženiu však vôbec nie je vylúčené ich používať aj v skoršom veku vzhľadom k prevencii. V kozmetike totiž platí, že čím skôr začnete proti vráskam bojovať, tým viac bude váš boj urobí. V porovnaní s ostatnými radami na trhu má Dermaheal 2 Weeks Miracle pomerne priaznivú cenu. Za sadu špeciálneho roztoku vyrovnávajícího ph hodnotu vašej pokožky, séra obsahujúceho aktívne látky uchované technológií nanokapslí, krému, ktorý má za úlohu pleť chrániť a zlepšovať elasticitu pokožky podporou tvorby kolagénu a očného krému obsahujúceho peptidy, ktorý pomôže vyhladenie pleti v oblasti očného okolia a minimalizáciu tvorby vrások nových zaplatíte okolo 51EUR.
 
Kompletnú sadu prípravkov 2 WEEKS MIRACLE môžete zakúpiť tu.
 

Dermaheal 2 hét Miracle

 
Aggódik a szem körüli ráncok? Szinte minden nő vágyik semmi jelét nem látható bőrhibákat elöregedése okozta, és ezért folyamatosan keresi a "csoda" termékeket abban a reményben, ennek a folyamatnak a lehető legnagyobb mértékben, hogy lassítson. Marketing szakemberek, hogy Ön nagyon jól ismeri és tiszta barlangászat piaci termékek sľubujúcimi örökké fiatalos megjelenését. Úgy döntöttünk, hogy egy közelebbi pillantást a kozmetikai ráncok díjnyertes sorozat női olvasók a brit magazin Woman.
 
Ez a növény vonalak alakult Dél-Koreában, egy ország, ahol a nők szinte megszállottja tökéletesen sima bőr és ha orvosi kutatás egyik legmagasabb a világon.
 
Vagyunk, különösen a jelen nanokapszula rendkívül koncentrált szérumok. Észre fogod venni, hogy a szakmai kezelés szépségszalonok is inkább a hagyományos krémek csak ők. Az ok egyszerű, a hatóanyagok miatt speciális technológia és a sokkal jobb megőrzését a bőr felső rétegének van jelen ezek az anyagok, hogy mélyebb rétegeiben a bőrt, míg a krémek csak kevéssel a felső réteget. És mik ezek a termékek tartalmaznak anyagokat? Vedľa hidratáció és ápolása összetevőket, amelyek megtalálhatók az alapítvány minden modern kozmetikai készítményt gazdagítják biomimetické peptidy, ami olyan anyagok, amelyek utánozzák dokonale rodičovskej sejtek és rastový hormon teszi indukált buniek újakat. Alapvetően, regenerálja a bőrt a földre, ami aztán úgy néz ki, egészségesebb és prežiarené. Használatuk a készítményben a kereskedelmi forgalomban kapható termékek sajnos túl gyakori. Egy másik érdekes tény, hogy ez egy tisztán természetes termék használata nélkül a parabének (vegyszerek csoport).
 
Állítsa be ezeket a termékeket ígéret fiatalító látható 14 napig használható. Ne várják, azonban, hogy ezen időpont után varázsütésre nézel 10 évvel fiatalabb, és még akkor sem kell aggódnia, a bőr komolyan. Természetesen itt is érvényes, meg kell kövesse a szükséges eljárásokat és alkalmazásokat kell kényeztesse magát a bőrük után is el nem éri a kívánt eredményt. A termékeket úgy tervezték, a nők 30 év. Ami a szerkezet azonban nem zárja ki azok használatát korban miatt a megelőzésre. Valójában Kozmetika igaz, hogy minél hamarabb elkezdi a ráncok elleni küzdelemben, annál inkább, hogy a harcot. Összehasonlítva más tanácsok a piac Dermaheal 2 hét Miracle viszonylag olcsó áron. Egy sor speciális ellensúlyozó pH a bőr, a szérum olyan hatóanyagokat tartalmaz, megmarad technológiák nanokapszula, krém, amely védi a bőrt és javítja a bőr rugalmasságát, és elősegíti a kollagén krém tartalmazó peptideket, hogy segítsen sima a bőr, a szem környékét, és minimálisra új ráncok fizetnie mintegy 51 EUR.