Ječmen a Chlorella Fresh dávkovanie

22.09.2013 23:08

Ječmen a Chlorella Fresh dávkovanie | Green ways

Užívanie Jačmeňa: Zabudnite po ranu na kávu a limonády. Ušetrené peniaze investujte do zdravia. Začnite deň vo väčšom štýle. Lyžičku jačmeňa rozpustite v 2dcl studenej vody (najlepšie v šejkri) a váľajte malé dúšky zeleného zdravia tak, ako by to bolo výberové víno. Užívajte 2x až 3x denne, najlepšie nalačno a 20 min. počkať, až potom jesť. Takto sa najlepšie vstrebú všetky látky. Chorí a starí ľudia môžu dávku zdvojnásobiť.
 

Užívanie chlorelly: Riečny riasu užívajte od 3 tabliet denne, s postupným zvyšovaním počas približne 2 týždňov do tej doby, kým nie je stolica zelená. Potom užívajte 2 - 4 gramy čo je 10 - 20 tabliet denne. Záleží na tom, či užívate aj jačmeň. Ak nie, určite užívajte min. 20 tabliet denne. Najvyššie rozložte dennú dávku do 3 dávok za deň: ráno, popoludní a večer. Chorí ľudia, rekonvalescenti, športovci a starí ľudia by mali užívať až dvojnásobnú dávku.

 

Deti - dopručení dávkovanie chlorela a zelený jačmeň| Fresh

U detí sú doporučené polovičné dávky , chlorellu dávkovať 3-10 tabliet denne . U jačmeňa taktiež pol lyžičky rozpustiť vo vode 2 - 3x denne . Ak si dajú viac , netreba sa znepokojovať . Rozhodne im zelené potraviny neuškodí - skôr naopak . Radšej im ponúknite viac chlorelly ako sladký cukrík .
 
Pretože zelené potraviny podporujú organizmus vo vylučovaní cudzorodých látok z tela , je lepšie užívať klasické lieky aspoň hodinu pred užitím zelených potravín .
 
V začiatkoch užívania zelených potravín môže dôjsť k dočasnému " zhoršeniu " , napr : nadúvanie , únava . Zachovajte pokoj . Telo konečne začína bojovať s nepriaznivými vplyvmi . Ide o jav prechodný , ktorý trvá niekoľko dní . Po dlhšom užívaní približne 3 mesiace môže nastať opäť zhoršenie , alebo vrátenie starých problémov ako je akné alebo ekzém . To sa telo čistí z hĺbky , nechajte túto reakciu prebehnúť , nechajte vyhorieť staré zápaly v tele .
 
Poznámka : Pri autoimunitných ochorení je vhodné prejsť na " zelenú stravu " veľmi pozvoľna a po porade s lekárom .
 
Perlička : Ak hľadáte ideálny " vyprosťovák po dlhšej oslave " , tak ho nehľadajte , zelené potraviny sú v tomto neprekonateľné !
 
Zelenými potravinami sa nedá predávkovať , sú prírodné a sú to proste potraviny , ale je zbytočné jesť kvantá , ktorá sa už nevstrebajú , teda ak si to nevyžiada zdravotný stav a treba nejaká viróza . V takom prípade môžete zvýšiť dávky na 10 - 20 gramov , čo je 50 - 100 tabletiek chlorelly denne plus jačmeň . Pri takýchto dávkach pôsobí chlorella ako antibiotikum .
 
Buďte poctiví v užívaní a vytrvajte . Kto očakáva zázrak pri občasnom " ďobnutí " tabletky , ten sa nedočká , aj keď aj to je užitočné . Harmonizácia organizmu sa začína prejavovať po treťom mesiaci užívania . Očista vrcholí až šiesty mesiac . Organizmus sme ničili celé desaťročia takže naše telo potrebuje trochu času na poďakovanie za zelené potraviny .
 
Môžete užívať aj povrchovo na rôzne poranenia , vyrážky apod Rozdrvte chlorellu a zmiešajte s vodou alebo nejakou liečivú pastou a potrite . Alebo chlorellu rozhryzne a ranku si oblizne .
 
Na noc si môžete dať tabletu do úst a pekne cmúľať , prevencia kazivosti a iných problémov s ďasnami . Tiež je to výborne hojivé na rôzne ranky v ústach , po vytrhnutí zuba , aftách apod