Akné

07.06.2013 23:52

7 potravín, ktoré pomáhajú proti akné

 
Čo keby sme vám povedali, že najväčší arzenál proti akné nájdete v chladničke?
 
1. losos
Je bohatým zdrojom omega 3 mastných kyselín, ktoré nielen pomáhajú telu zbaviť sa akné, ale tak zlepšujú náladu a stabilizujú hladinu hormónov v tele. Vaša nálada a hormóny môžu významne ovplyvňovať otravné akné.
 
2. špenát
Je bohatý na vitamín E, železo a bielkoviny. Všetky tieto živiny pomáhajú prekrviť pokožku, zatočí sa zápalom a pomáhajú udržať v pleti kolagén, ktorý udržuje vašu pleť mladú, pevnú a jasnú.
 
3. mandle
Obsahujú množstvo vitamínu E, horčík a vitamíny skupiny B. Dajte si každý deň hrsť mandlí na desiatu a na výsledok nebudete dlho čakať.
 
4. kokosový olej
Kokos všeobecne je skvelý proti akné, pretože má antibakteriálne účinky. Bojuje proti škodlivinám v tele. Kokosový olej má tiež blahodárny účinok na štítnu žľazu.
 
5. uhorky
Uhorka pleť osvieži a udržuje hladinu kolagénu. Vyberajte radšej bio uhorky, vyhnete sa tak nezdravým pesticídom.
 
6. cícer
Je bohatá na zinok, ktorý bojuje s infekciami, ktoré vedú k akné. Má tiež vysoký obsah železa a vitamíny skupiny B. Jej bonus je tiež nízky obsah tuku.
 
7. oranžová zelenina
Mrkva, sladké zemiaky, tekvica a melón sú bohaté na vitamín A vo forme beta-karoténu. Nielen že tieto potraviny pomáhajú s liečbou akné, ale tiež dodajú pleti zdravú farbu.
 

kozmetika na akné

Akne zavar téged? Ezek az ételek segítenek!

 
Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy a legnagyobb arzenál pattanások ellen is található a hűtőben?
Bővebben: akne, pattanások, kókusz olaj, problémás bőr, mandula, spenót, uborka, csicseriborsó, lazac, narancssárga zöldségek, a bőr gyulladásos
 
Első lazac
Ez a gazdag forrása az omega-3 zsírsavak, amelyek nem csak segít a szervezetnek megszabadulni a pattanások, de javítja a hangulatot, és stabilizálja hormon szintje a szervezetben. A hangulat és a hormonok jelentősen befolyásolják a bosszantó pattanások.
 
Második spenót
Ez a gazdag E-vitamin, vas és a fehérje. Mindezek a tápanyagok segítenek a bőr vérellátását, lesújt a gyulladást és segítenek fenntartani a bőr kollagén, amely megtartja a bőr fiatal, határozott és egyértelmű.
 
3. mandula
Tartalmaz mennyiségű E-vitamin, magnézium és B-vitamin, hogy egy napi marék mandula egy snack, és az eredmény nem lesz sokáig váratott magára.
 
4. kókuszolaj
Coconut általános nagy a pattanások, mert antibakteriális hatása. Ellen harcol a káros anyagok a szervezetben. Kókuszolaj is jótékony hatással van a pajzsmirigy.
 
5. uborka
Uborka felfrissíti a bőrt, és fenntartja a kollagén szintet. Válasszon szerves uborka tetszik, ne egészségtelen növényvédő szerek.
 
6. Csicseriborsó
Gazdag cink, amely harcol a fertőzésekkel vezető akne. Ez is egy nagy vas-és B-vitamin A pótlék szintén alacsony zsírtartalmú.
 
7. narancssárga zöldségek
Sárgarépa, az édesburgonya, sütőtök és görögdinnye gazdag vitamin formájában a béta-karotin. Nem csak ezek az ételek segítenek a kezelés az akne, de azt is, hogy a bőr egészséges színt.
 
Az is fontos, hogy elkerüljük az egészségtelen cukrok és zsírok. Cserélje egészségtelen ételek, a bőr szép és egészséges.