Renokin

18.05.2013 14:09

Renokin môže zachrániť vaše vlasy

 
17. mája 2013 | 13:00 zdroj Blesk.cz
 
Vypadávanie vlasov je nepríjemné a často má vplyv aj na psychiku človeka. Ženy tento problém väčšinou veľmi prežívajú a niekedy v ich prípade dôjde aj na ľahkú paniku. Muži problém s padaním vlasov zase skôr zanedbávajú. Stratu vlasov berú ako fakt a nesnaží sa mu nijako zabrániť. Pri liečbe padanie vlasov platí pravidlo "čím skôr, tým lepšie".
 
Na liečbu je neskoro vo chvíli, keď sa pôvodná hustá štice premení v plešinu a vlasové vačky sú už neaktívne. Ak aj Vás postretlo nadmerné padanie vlasov, nezúfajte, v dnešnej dobe je možné tento problém riešiť. Vyslobodením v začiatkoch problému môže byť sérum proti vypadávaniu vlasov Renokin. Tento koktail plný živín a účinných látok dokáže nadmerné padanie zastaviť v priebehu 4 - 6 týždňov a tiež napomáha rastu vlasov nových.
 

Ako sérum proti vypadávaniu vlasov Renokin vôbec funguje?

 
Naozajstný účinok séra Renokin zaručuje jeho zloženie. Obsahuje totiž kombináciu biomimetických peptidov, vitamínov, prírodných výťažkov a technológie nanokapslí. Peptidy majú podobné účinky ako rastové faktory, ktoré sa v ľudskom tele objavujú prirodzene avšak starnutím ich v pokožke ubúda. Tieto látky dokážu obnoviť aktivitu vlasových vačkov a tým podporiť rast nových vlasov. Vďaka svojim účinkom tiež regenerujú pokožku hlavy a správne nanášanie a následné vmasírovanie séra zaisťuje jej prekrvenie. Prípravky Renokin používajú špeciálnu technológiu nanokapslí, ktorá dokáže účinné látky transportovať priamo k bunke a vďaka tomu zaručí, že fungujú na správnom mieste. Sérum Renokin navyše môžu používať aj ženy v období rokov tehotenstve.
 
 

Kedy a ako sérum používať?

 
Najskôr si umyte vlasy revitalizačným šampónom. Môžete použiť napríklad šampón Renokin, ktorý pripraví vlasy a pokožku hlavy pre dokonalé vstrebanie aktívnych zložiek z následne aplikovaného séra. Na umytú pokožku hlavy naneste roztok pre revitalizáciu vlasov Renokin. Najskôr ho však jemne pretrepte. Aplikujte podľa potreby na celú pokožku hlavy či len jej časť a jemne vmasírujte končekmi prstov. Po použití roztok nezmývajte. Sérum Renokin je dobré používať ráno aj večer. Pre jeho aplikácii nie je potrebné si zakaždým vlasy umyť, svoje návyky môžete dodržiavať, ako doteraz a vlasy si umývať aj raz za dva až tri dni.
 

Kde Renokin kúpiť?

 
Kozmetické prípravky sa dnes dajú nakúpiť na internete ľahšie než v kamenných obchodoch. Ako sa však vyhnúť zlé skúsenosti s internetovým nákupom? Prípravky by v e-shope mali mať vždy kvalitný popis a fotografiu. Medzi informáciami o produkte môžete nájsť tiež napr klinické štúdie, rôzne popisná videá, komentáre od existujúcich užívateľov či aspoň možnosť komentár zanechať. Ak máte otázku, ponúka sa možnosť dostať odpoveď na infolinke, chatu či rýchlou reakciou na váš email. Obchod by mal mať jednoduchý návod, ako v ňom nakupovať. Slovensko: www.awa-shop.sk, Česko: www.awashopbrno.cz
 

Renokin mentheti a haj

 
 
17. Május 2013 | 13:00 Forrás Blesk.cz
 
Hajhullás kínos és gyakran hatással van az emberi pszichére. A nők ezt a problémát általában rendkívül életben és néha esetben is könnyen pánikba esni. Férfiak hajhullás problémája igencsak elhanyagolt. Hajhullás vett tény, és nem próbálja megakadályozni semmilyen módon. A kezelés a hajhullás szabály "minél előbb, annál jobb."
 
Kezelésére végén, amikor az eredeti sűrű Pike válik kopaszság és szőrtüszők már nem aktív. Még ha postretlo túlzott hajhullás, ne aggódj, ma már lehetőség van arra, hogy megoldja ezt a problémát. Deliverance elején a probléma lehet a szérum hajhullás ellen Renokin. Ez a koktél a teljes tápanyag-és hatóanyagok megállítani a túlzott ütközés során 4-6 hét, és segít a növekedést az új haj.
 
 
A szérum hajhullás ellen Renokin valaha?
 
 
Igaz hatása a szérum Renokin garantálja annak összetételét. Ez tartalmazza kombinációja biomimetikus peptidek, vitaminok, természetes kivonatok és Technológiai nanokapszulák. Peptidek hasonló hatása van, mint a növekedési faktorok az emberi szervezetben fordul elő a természetben, de ezek a bőr öregedését csökken. Ezek az anyagok visszaállíthatja a tevékenységét a szőrtüszők, ezzel is elősegítve a növekedést az új haj. Köszönhetően hatásai is regenerálódik a fejbőr és a helyes alkalmazását, majd masszírozza a szérum biztosítja a vérellátást. Előkészületek Renokin speciális technológiával, amely közlekedési nanokapszulák a hatóanyag közvetlenül a cellába, és mert ez biztosítja, hogy működnek a megfelelő helyen. Szérum Renokin kívül a nők is fel lehet használni a terhesség alatt.
 
 
Mikor és hogyan kell használni a szérum?
 
 
Először mosson hajat revitalizáló sampon. Használhatja például sampon Renokin készített a haj és a fejbőr teljes felszívódását a hatóanyag később alkalmazott szérum. Mosni a fejbőr alkalmazni megoldást revitalizáló haj Renokin. Azonban hamarosan óvatosan rázza meg. Jelentkezzen szükség az egész fejbőrön vagy részben, és finoman dörzsöljük a keze ügyében. Használat után az oldat nezmývajte. Szérum Renokin jó használni reggel és este. Mert annak alkalmazása nem szükséges, minden alkalommal, amikor mossa meg a haját, akkor megfigyelhetjük a szokásaikat, és milyen messzire mossa a haját minden két-három napig.
 

Renokin Hol lehet vásárolni?

 
Kozmetika ma is vásárolt az interneten, könnyebb, mint a helyi boltokban. Azonban, hogy elkerüljék a rossz tapasztalatok az online vásárlás? Előkészületek a e-shop mindig jó a leírás, fotó. Között a termék információk is találhatók, mint a klinikai vizsgálatok, a különböző leíró videók, észrevételeit a meglévő felhasználók számára, vagy legalább tudja, hogy hagyott megjegyzést. Ha kérdése van, akkor tudja, hogy a választ a hotline, chat, vagy a gyors választ az e-mail. Business kell egy egyszerű útmutatót, hogyan lehet megvenni. Szlovákia: www.awt-shop.sk, cseh: www.awashopbrno.cz